Οφέλη στην υγεία του… cyber sex!

Τα τελευταία χρόνια καλώς ή κακώς η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μία τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας, μία το διαδίκτυο οι αποστάσεις εκμηδενίζονται και όλα είναι πιο εύκολα και απλά.

Φυσικό αποτέλεσμα του παραπάνω λοιπόν είναι, σε συνδυασμό πάντα με την τάση της ανθρώπινης φύσης να αναζητεί την ηδονή, να εκμεταλλευτεί κανείς την τεχνολογία αυτή για να βρει τον έρωτα και να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες.

Το cyber sex, μια μορφή σεξουαλικής επαφής, έχει ανακαλυφθεί ως όρος την τελευταία δεκαετία, και έχει εκτοξευθεί σε δημοτικότητα από την αρχή κιόλας της ύπαρξής του. Οι διάφορες εφαρμογές τεχνολογίας στο διαδίκτυο που επιτρέπουν την επικοινωνία με εικόνα και τις ζωντανές βιντεοκλήσεις έχουν συμβάλλει σε αυτό.

Τα πλεονεκτήματα του cyber sex έναντι της παραδοσιακής σεξουαλικής επαφής είναι πολλά, και είναι αυτά που κάνουν τους σεξουαλικά ανήσυχους και “διαβασμένους” να το αναζητούν όλο και περισσότερο.

-Με το cyber sex δεν μεταδίδονται σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ασθένειες. Mrs obvious. Οι λόγοι είναι προφανείς.

-Στο cyber sex δεν υπάρχουν απαιτήσεις. Καμία απαίτηση. Ειδικά όταν έχεις και την επιλογή να μην δείξεις τον εαυτό σου και να παρακολουθείς μόνο. Κάθισε όπως θα καθόσουν παρακολουθώντας μία ταινία πορνό της αρεσκείας σου, και άσε το cam model να κάνει την εμπειρία σου αξέχαστη.

-Το cyber sex είναι οικονομικό και οι τιμές του προσιτές σε όλους. Εξαιρέσεις υπάρχουν μεν, δεν αφορούν το site μας δε.

-Κατά την διάρκεια του cyber sex, εκκρίνονται ουσίες στον εγκέφαλο όπως ντοπαμίνη και οξυτοκίνη, που βελτιώνουν την διάθεση, την πνευματική διαύγεια, την σωματική υγεία και μπορούν να κάνουν το πέος σας να μεγαλώσει 3 εκ. κάθε φορά! (το τελευταίο ίσως υπερβολή, τα υπόλοιπα επιστημονικά τεκμηριωμένα).

Αν είσαι και εσύ λοιπόν ένας από τους σεξουαλικά “διαβασμένους” και καύλωσες με την περιήγηση στο σαιτ, μην αργείς και κάλεσε ένα από τα μοντέλα μας για το πιο καυτό cyber sex στη ζωή σου. www.electra-cam.com

Δώσε μας την ευκαιρία να κάνουμε την κάθε φαντασίωσή σου πραγματικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *