Σεβασμός+σωστή συμπεριφορά = μια όμορφη εμπειρία για όλους

Βραδάκι, πρωί ή ακόμα και απόγευμα μετά την δουλεία, οι καύλες έχουν φτάσει στο απροχώρητο, κάθεσαι μετά από πολύ ώρα στο pc και μπαίνεις στο www.electra-cam.com και ανυπομονείς για το sex show που θα ακολουθήσει.

Η κοπέλα, παραπάνω από πρόθυμη να σε ικανοποιήσει. Και έτσι κάπως ξεκινάει μια πολύ όμορφη και ευχάριστη εμπειρία και για τις δυο πλευρές.

Τι γίνεται όμως, όταν κάποιος θέλει να χαλάσει ένα τέτοιο κλίμα καλής συνεννόησης, επικοινωνίας και ερωτισμού;

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στο να σε κάνει να κατανοήσεις πως πολλές φορές η συμπεριφορά σου μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία του μοντέλου, και συνεπώς, την ποιότητα της υπηρεσίας που θα σου παρέχει, αν σου την παρέχει.

-Να καλείς ή να στέλνεις μήνυμα στο μοντέλο μόνο αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά για κάποιο show. Πονηριές και υπεκφυγές για να αποφευχθεί η πληρωμή, γίνονται αντιληπτές άμεσα από ένα έμπειρο cam model και η αντιμετώπιση θα είναι αντίστοιχη.

-Να σέβεσαι τους όρους εργασίας του μοντέλου. Το ότι μια φορά πραγματοποιήθηκε ένα show μεταξύ σας δεν σημαίνει ότι υπάρχει η υποχρέωση από την πλευρά της κοπέλας να μιλάει με κάποιον άσκοπα και καθημερινά. Ανυπομονεί να κάνετε show ξανά όσο και εσύ, και ξενερώνει όταν συνειδητοποιεί ότι αυτό μάλλον θα αργήσει να γίνει και είσαι μόνο λόγια. Οι time wasters ΔΕΝ είναι ευπρόσδεκτοι.

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να σε κλέψει κανείς, αυτό το site υπάρχει για να είσαι σίγουρος για αυτό. Δεν χρειάζεται να επιβεβαιώσεις ότι η κοπέλα είναι πραγματική και να σπαταλάς τον χρόνο της. Ειδικά στην περίπτωση που δεν σκοπεύεις να κάνεις show, τηλεφωνικό η sexting μαζί της. Αν θέλεις να ενημερωθείς για τις απάτες, συνιστάται άφοβα να διαβάσεις αυτό https://electra-cam.com/?p=187

Αν διαβάζοντας τα παραπάνω, συνειδητοποιείς ότι τίποτα από αυτά δεν αντιστοιχεί στην συμπεριφορά σου ως προς το μοντέλο, τότε συγχαρητήρια, η κοπέλα έχει μια πολύ καλή εντύπωση για σένα και ανυπομονεί για το επόμενο show σας!

Δεν υπάρχει λόγος να το καθυστερείς λοιπόν, μπες στο www.electra-cam.com   και κλείσε ένα cam sex show με την γκόμενα των ονείρων σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *