Όροι παροχής υπηρεσιών- λειτουργίας του site

Το www.electra-cam.com είναι σαιτ που περιέχει πληροφορίες και υλικό από κοπέλες που ενδιαφέρονται για cyber sex.

Το cyber sex ως όρος περιλαμβάνει το webcam sex, το τηλεφωνικό sex, το sexting, την παραγωγή και αποστολή βίντεο και φωτογραφιών καθώς και παρεμφερή διαδικασίες που πραγματοποιούνται καθαρά και μόνο διαδικτυακά.

Σε καμία περίπτωση η ιστοσελίδα δεν λειτουργεί ως διαφήμιση για συνοδούς ή για υπηρεσίες τέτοιου τύπου. Όπως επίσης το site αυτό ΔΕΝ είναι site αγγελιών για γνωριμίες με σκοπό να γίνει συνάντηση από κοντά.

Σε καμία περίπτωση τα μοντέλα του site ΔΕΝ ενδιαφέρονται για δωρεάν κουβέντα και άσχετες συζητήσεις.

Τα μοντέλα που εμφανίζονται στο site έχουν 100% αληθινές φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ τους και παρέχουν  τις υπηρεσίες που αναφέρονται.  ΔΕΝ υφίσταται λόγος για fakecheck και δωρεάν previews, για αυτό τον λόγο ΔΕΝ παρέχονται από τα μοντέλα της ιστοσελίδας.

Το www.electra-cam.com είναι Η ΜΟΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ που δεσμεύεται για παροχή 100% πραγματικών , LIVE υπηρεσιών σε κάθε περίπτωση, και δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με αγγελίες που παραπέμπουν σε ΑΠΑΤΕΣ με έτοιμα βίντεο ή και καμία παροχή υπηρεσίας εν τέλη.

Το κάθε μοντέλο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί να εξυπηρετήσει ή να μπλοκάρει όποιον παραβαίνει τους παραπάνω όρους και δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για υπηρεσίες cyber sex.